Сандански се събужда! Родители излязоха на автопоход- протест

Лятна образователна екскурзия за деца от Сандански
July 30, 2019
Благоевград с нов боксов ринг, копие на ринга на Кубрат Пулев
July 31, 2019

Над 30 автомобила с родители излязоха на автопоход- протест срещу Националната стратегия за детето. Голяма част от родителите  бяха придружени от най-ценното им – техните деца.

Протестът стартира точно в 18:30 часа, както бе и обявено. В протеста се включиха жители на гр. Сандански и селата, както и една кола подкрепление от гр. Петрич. Мотото на протеста бе “България е жива и децата не дава!”, а автопохода обиколи почти всички ключови улици на град Сандански. Протестиращите заявиха, че това е последен мирен протест. Морална подкрепа получиха всички протестиращи под публикуваното видео от нашата медия, а ето и част от коментарите:

Респект, будни санданчани! Вие пишете най-новата история на град Сандански! Вие пишете най-истинската му история! Не тази, която фабрикуват в канцелариите и кабинетите, и която е удобна на управляващите, а тази, за която идните поколения ще Ви бъдат признателни, и с която ще се гордеят с Вас!”

Сандански не е 30 автомобила,следващият път елате всички за да покажем на какво сме готови✌️”

Не пипайте децата ни!Кръв ще се лее!

Едно дърво бурята може да го огъне и събори, но една цяла гора не може да събори.

Петрич, гответе се!! Скоро идваме при вас!!!

“Браво! Подкрепям! Главата си ще дам българче на еничари няма да дам.”

В края на протестните действия родителите от Сандански решиха да поканят своите съседи от град Петрич да ги подкрепят, защото заедно ще бъдат много по-силни и настоятелни.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *