Сандански пропищя! ЧЕЗ разкопаха и си тръгнаха

ЖЪТВА Е! Нови ниви с канабис в Санданско с общо тегло 2,5 тона
September 5, 2018
Четворно убийство разтърси Самоков
September 5, 2018

Преди три седмици, фирмата на ЧЕЗ- Сандански прекараха ел. захранване на новопостроената частна автогара на Румен Пачов в Сандански. След блъскане и къртене през почивните дни и в обедните часове, новата автогара вече има електричество, но последиците са други.

На бул. “Тодор Каблешков” има две “пропасти”, на които жители и гости на града оставят предниците си. Не малко шофьори не знаят за необозначените дупки, които трета седмица стоят отворени. Също така уличната лампа бе прекъсната от работниците на ЧЕЗ , която също е спряна, а нощем пешеходците не само не виждат къде ходят, а и от дясната страна няма и тротоар, което е предпоставка за сериозно ПТП.

Не на последно място е и разкопаният паркинг между трите високи блока на бул. “Свобода” 49,47 и 45, който се превърна в разорана нива.

Нашата медия сигнализира до Румен Пачов, който съобщи, че е платил на ЧЕЗ да снабди бъдещата му автогара с ел. захранване, но след това и да си оправят разкопаното. Три седмици минаха, а ЧЕЗ все още не взимат мерки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *