Сандански отбеляза своя празник зрелищно

Важно! Започва полагането на финален слой на лекоатлетическата писта
June 25, 2019
Пускат летните атракции на Бъндеришка поляна
June 28, 2019

Дни, наситени с емоция. Дни, които включваха събития, случващи се за първи път в град Сандански. Дни, празнични и неповторими.

Град Сандански тържествено, празнично и емоционално отбеляза 90 годишнината от обявяването на тогавашен Свети Врач за град.

Още в ранните вечерни часове, тържествен марш на военните духови оркестри, огласи главната пешеходна улица в Сандански, с предвещание за много настроение и дълги хора.

Малко по-късно истинско и уникално шоу вдигна градусите на настроението на площад „България“ с Фестивала на военните духови оркестри, а 500 военни от цялата страна създадоха истинска палитра от танцова веселба, в която увлякоха всички събрали се на площада в курортния град.

Ехото от вековете оттекна с уникален военен ритуал и тържествена заря- проверка от Военно формирование 26 400, гр. Благоевград.

Тържественият ден продължи с Духов оркестър, град Сандански и приветствия от кмета на община Сандански – Кирил Котев и официалните лица, които поздравиха всички празнуващи.

Празничната вечер завърши с концерт на младата и талантлива Михаела Филева, която предизвика фурор сред своите фенове, които почти се качиха на сцената, за да се докоснат до своята любимка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *