Репортерката Ваня Янева стана “Отличник на Випуск 2017” в ЮЗУ “Неофит Рилски”

Фернандо Торес: Сбъднах детската си мечта
May 17, 2018
Улица в гр. Мелник става еднопосочна за МПС-та
May 17, 2018

Очарователната репортерка Ваня Янева стана Отличник на Випуск 2017 в Стопанския факултет на ЮЗУ “Неофит Рилски” днес. Ваня завърши с успех 5.90, а за положените усилия и показаните резултати бе наградена от ректора проф. д-р. Борислав Юруков с плакет и поздравления.

Ваня завършва бакалавърската си степен в специалност „Финанси“, а в момента учи магистратура „Журналистика и медии“ в Софийски университет. Красивата репортерка бе придружена от нейният любим Любомир Граминов, който е капитан на ФК “Беласица” Петрич. След награждаването, отличничката бе обсипана с поздравления от семейството й, приятели и колеги. 

“Чувството е невероятно, когато някой оцени труда ти, който си полагал през годините. Също така искам да благодаря на семейството ми, което ме подкрепяше през цялото време, на моята половинка Любо, който не малко пъти е седял до късно с мене за да науча поредната тема, на моите колеги, които не малко пъти са правили компромиси заради мен и не на последно място на моята шефка и приятелка Мариета, която повярва в моите умения”, сподели отличничката.

Пожелаваме на прекрасната си колежка да бъде здрава и да продължава да жъне отличия и в живота!

Leave a Reply

Your email address will not be published.