Пламена: Чувала съм за Сандански, че е град с изключителна природа

TraYan: Хората от този край са доста гостоприемни
May 17, 2018
Фернандо Торес: Сбъднах детската си мечта
May 17, 2018

ПЛАМЕНА Певицата е добре познато лице на българската сцена като една от финалистките във втория сезон на популярното музикално шоу “Music idol”. Звездният път на Пламена започва още на 10-годишна възраст с участие в много музикални конкурси, от които печели редица големи награди. Завършва СУ “Климент Охридски”, специалност  “Музикална педагогика с поп и джаз пеене”. След излизането си от Music Idol кариерата й продължава с клубни участия. Участва в конкурса за българска песен в “Евровизия 2011” с песента “Без теб”. Няколко години работи за голяма музикална компания, но през 2014-а я напуска и влиза в“Биг Брадър – All stars 2014”. Пламена има издавани поп, поп-фолк, АрЕнБи парчета и е един от малкото изпълнители, изявяващи се в различни музикални жанрове.

Пламена е участник във втория BG MUSIC FESTIVAL в категория “поп музика” с песента си “Лишен от смисъл”. Фестивалът ще се проведе на 8 и 9 юни в Летния театър на гр. Сандански.

 

Какво ви накара да започнете да се занимавате с музика?

Музиката винаги е била част от живота ми от най-ранна детска възраст, а пеенето естествен процес като дишането. Нищо не ме е накарало, просто знаех, че ще пея.

Какви са ти целите за развитие?

Целите ми винаги са били високи и винаги съм била твърде самокритична… С времето разбрах обаче, че не крайната точка е важна,  а да се забавляваш по време на пътуването.Та целите ми са да правя музика, която да радва и мен и хората.

Какво за теб значи “зелена светлина”?

“Зелена светлина” асоциирам със възможност, свобода и движение напред!

Разкажи ни най-щурото преживяване от детството…

Те са много…. Бях едно доста щуро хлапе, а сега съм щура голяма.

Как си представяш фестивала в Сандански?

Фестивала си го представям много позитивен, освен състезателния характер мисля, че най-вече това ще бъдат две вечери, в които ще се съберем с колегите и ще попеем хубава българска музика в Летния театър.

Била ли си до сега в гр. Сандански, ако не си какво си чувал за града?

Минавала съм през Сандански на път за други места и не съм имала възможност да разгледам града, но съм чувала, че има изключително красива природа, свеж въздух и места за рехабилитация и отдих.

1 Comment

  1. […] Препечатано с любезното съдействие на VOX64.COM […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.