“Пирин къп” дарява 4450 лв. за лечението на Никол

“Пирин къп” Сандански завърши успешно с много положителни емоции
February 17, 2020
500 факли в памет на Васил Левски в Петрич
February 17, 2020

Международният турнир “Пирин къп” организиран от Йордан Тушев дари 4450 лв. за лечението на малката Никол. Каузата бе обявена на официалната фейсбук страница на турнира дни преди началото.

Вчера завърши и последният етап на футболния турнир, който не само подкрепя спорта, а и се зае с благотворителната кауза да помогне на едно дете отново да се радва на живота си.

Сумата бе събрана от всички участващи отбори, които прецениха да съберат такса участие и да я дарят. Средствата бяха преброени след закриването на турнира.

“Радвам се, че тази сума бе доброволно събрана от участниците на турнира. За пореден път доказахме, че футбола е велика игра. Турнирът протече изключително добре с много положителни емоции. Да, има какво още да се желае, но с всяка година надграждаме предходната. Организаторите решихме тази година “Пирин къп” да бъде не само спортна надпревара, а и с благотворителна кауза. Всички участници и ние пожелаваме успешно лечение на малката Никол и ще се радваме другата година да бъде с нас на стадиона” сподели Йордан Тушев.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *