Пирин Бл се уреди със спонсор и лиценз!

Правила за пожарна безопасност през летния пожароопасен сезон
June 11, 2019
Край на спекулациите! Криско и Цвети очакват бебе
June 12, 2019

Две много добри новини за феновете на Пирин Благоевград от дълго време насам! Орлетата получават лиценз за новия сезон във Втора лига и най-после се уредиха със спонсор, съобщава официалният сайт на отбора.

ОФК Пирин ЕООД Благоевград получава лиценз за професионалния футбол за сезон 2019-2020-та година.
Физическият документ ще бъде получен днес в София, когато в 11:30 ще се тегли жребия за професионалните Първа и Втора лига.

А ето и така чаканата новина:

От вторник 11.06.2019 г. , ОФК Пирин ЕООД влиза в семейството на Емирейтс с рекламно партньорство. Световноизвестният инвестиционен посредник „Емирейтс Уелт” и клуба подписаха договор за реклама. Договорът е с едногодишен срок, но е първата стъпка към едно по-добро бъдеще за ОФК Пирин ЕООД Благоевград. Партньорската и делова перспектива за любимия на цяла Югозападна България тим е много сериозна, като тепърва ще става достояние на спортната и футболна общественост в региона и държавата. Водеща фигура в състоялото се партньорство е г-жа Ива Уорън, родом от Благоевград, наследствен привърженик на „орлетата”, дъщеря на бившия състезател на ФК Пирин и ФК Ботев Благоевград – Димитър Дацев.
ОФК Пирин ЕООД Благоевград и Община Благоевград приветстват новия рекламен партньор „Емирейтс Уелт” и пожелават много бъдещи радости, победи и успехи в предстоящото първенство на Втора Професионална Футболна Лига.

А в една от фен страниците на орлетата вече се появи и новата фланелка на отбора. Или как би изглеждала поне….

Leave a Reply

Your email address will not be published.