Пет хитови заглавия влизат в седмицата на безплатното детско кино в Сандански

Кметът Камбитов награди трите момчета, оказали помощ при пожар в Благоевград
December 11, 2018
БДЖ започва предварителна продажба на билети за Коледните и Новогодишните празници
December 12, 2018

Готова е програмата с филмовите заглавия, които ще бъдат включени в седмицата на безплатното кино за деца в Сандански. Това съобщи Александър Манолев, който стои зад инициативата „Децата на Сандански“, в рамките на която се реализират предколедните прожекции за най-малките. Той заедно с екипа на „Sandanski Cinema“, с чиято подкрепа се реализира кампанията, са подбрали някои от най-атрактивните заглавия, които стартират по кината от 14.12. Всички прожекции са с начален час 15:00, с изключение на тази във вторник (18.12), която ще започне в 15:30 часа.

Седмицата на безплатното кино в Сандански ще стартира с премиерата на анимацията “Спайдър Мен: В Спайди вселената“, дублиран на български език. Заедно със своите връстници от цялата страна, децата от Сандански ще могат да гледат премиерния филм за първи път този петък (14.12), но със свободен вход.

Следващото очаквано заглавие, което всички до 18 г. от община Сандански могат да гледат безплатно, е „Робин Худ: Началото“. Неговата прожекция е в събота (15.12). Друг филмов хит – „Гринч“ ще зарадва малчуганите в неделя (16.12). Прожекцията е 3D, като ще бъдат осигурени и очила от организаторите, а филмът е с български дублаж.

В понеделник (17.12) още едно 3D заглавие ще бъде със свободен вход – „Смъртоносни машини“. Във вторник (18.12), само че от 15:30 часа, кино-седмицата продължава с премиерата на първия български коледен филм – „Smart Коледа“. До нейния край, съответно в дните сряда (19.12) и четвъртък (20.12), ще има по още една прожекция на хитовете „Робин Худ: Началото“ и “Спайдър Мен: В Спайди вселената“.

Припомняме, че в рамките на инициативата „Децата на Сандански“, която се организира всяка година от Александър Манолев, през последната седмица преди Коледните празници, всеки ден ще има по една прожекция, на която децата от Община Сандански ще влизат напълно безплатно. Единственото условие е да докажат с документ (лична карта, ученическа книжка, бележник или др.), че не са на повече от 18 години и че са родени, учат или посещават детска градина в Община Сандански. Билетите за децата ще са налични на касата на “Sandanski Cinema” час преди започване на съответната прожекция. Капацитетът на киното е 100 места. От съображения за сигурност няма да бъдат допускани повече зрители от наличните седалки.

Правила за провеждане на седмицата на безплатно кино в рамките на “Децата на Сандански“

В рамките на инициативата „Децата на Сандански“, Александър Манолев кани всички деца и младежи на кино. Входът е свободен. Кампанията ще се проведе в периода 14 декември до 20 декември 2018 г. и се организира с подкрепата на Кино – Сандански.

Всеки ден една прожекция, включена в приложената програма на Кино – Сандански, ще бъде със свободен вход за всички деца и младежи до 18 години, които са родени, учат или посещават детска градина в Община Сандански.

За да получат безплатен билет децата или техните родители трябва да покажат документ (лична карта, ученическа карта, бележник или др.), който да удостоверява, че са от Община Сандански и че не са на повече от 18 г. 

Моля, имайте предвид, че свободният вход важи само за детето (до 18 г.) от Община Сандански. Негови придружители, които са на повече от посочените години или са от населени места от други общини, следва да закупят билет по обявените от киното тарифи.

Билетите се получават лично (по един за всяко дете) непосредствено преди прожекцията обявена за същия ден (един час по-рано ще бъдат налични на касата на киното). Не е позволено едно лице да вземе повече от един билет или предварително да получи билет за друга прожекция от същата седмица. Капацитетът на киното е 100 места – първите дошли получават безплатни билети. Ако желаещите са повече от наличните места, следва да посетят някоя от другите обявени прожекции през седмицата.

Пожелаваме Ви приятно гледане и много хубави емоции! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *