Парк хотел „Пирин” е най-добрият уелнес хотел на Балканите

Град Кресна ще запали светлините на Коледната елха
December 7, 2018
Община Кресна организира турнир за ученици по шахмат
December 7, 2018

Парк хотел „Пирин” получи поредно отличие по време на международния форум Балкански награди за туристическа индустрия

На грандиозна церемония елегантният петзвезден Парк хотел „Пирин”, разположен в близост до парка на гр. Сандански, получи престижното отличие „Най-добър 5-звезден уелнес хотел на Балканите”. Посланици, министри, депутати и експерти в туризма връчиха статуетки на отличените.

По време на четвъртото издание на Балкански награди за туристическа индустрия 2018 г. Парк хотел „Пирин” бе награден за значимите си постижения в сферата на туризма. Призът бе връчен на г-н Иван Терзиев, дългогодишен управител на хотела, който не скри радостта си от факта, че „Това е отличие не само за Парк хотел „Пирин”, но и за гр. Сандански, както и за „Шарлопов Груп”, който през 2019 г. ше отбележи 20 години от създаването си. Щастлив съм, че усилената работа, стремежът към иновации и грижата към Госта, са в основата на значимото признание. Нестихващата ни мотивация и желанието ни за развитие и осигуряване на незабравимо преживяване, са причините за играждането и на новата 5-звездна хотелска част, в която гостите ни ще открият дом, далеч от дома.” Официален гост на събитието бе г-жа Бояна Шарлопова.

Стилният  хотел, гордеещ се с отличните си условия за балнео и климатолечение, СПА и уелнес ваканции, почивка сред природата, еко, планински и ловен туризъм, познавателни и културно-исторически турове, висок професионализъм, отлична конферентна база, изтънчена кухня и възможности за развлечения, е популярна дестинация сред ценителите на първокласните преживявания. Той е предпочитано място за провеждане на бизнес мероприятия, срещи на високо равнище, тиймбилдинги и запомнящи се семейни тържества, които придобиват нови измерения чрез иновативните подходи, характерни за политиката на хотела. Величественият Парк хотел „Пирин”, част от веригата „Шарлопов Груп”, е сбъдната мечта за всеки, който желаее да се потопи в красотата на природата и великолепните гледки и да се почувства като в своя уютен дом, далеч от дома.

Поредното престижно отличие за Парк хотел „Пирин” е следствие от неговата мисия да осигурява на гостите си вдъхновяващо и незабравимо преживяване. Дългогодишните му усилия в тази посока многократно са оценявани високо. В началото на 2009 г., като пилотен проект за Европа на Европейската СПА асоциация, петзвездният Парк хотел „Пирин” в Сандански стана първият хотел в България, получил знак за качество EUROPESPA WELLNESS –  свидетелство, че отговаря на всички европейски изисквания за уелнес инфраструктура, безопасност, хигиена и качество на обслужването.

Участието на Парк хотел „Пирин” във форуми, отличаващи най-значимите постижения в сферата на туристическата индустрия, е част от политиката на хотела, устремен към покриването на най-високите стандарти в областта, които се оценяват на конкурси като Балкански награди за туристическа индустрия. Събитието, по време на което се присъждат награди на организации и фирми, които работят целенасочено и последователно в сферата на туризма на Балканите, е международен форум с доказан авторитет и вече изградени традиции. За четвърта поредна година той обедини представители на България, Турция, Македония, Сърбия, фокусирали уменията и усилията си около развитието на сферата и нейната модернизация.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *