ОФИЦИАЛНО! Спорт Вилаж стана филиал на ПАОК

Еделвайс Поленица победи Левуново в голово шоу
May 3, 2019
АВАРИЯ! Водопровода в Сандански напука асфалта
May 3, 2019

dav

От днес официално Спорт Вилаж е първата академия в България, която стана филиал на ФК ПАОК. Двата клуба се споразумяха и подписаха договор на стадион “Тумба”. Представител за Спорт Вилаж бе Йордан Тушев, а от гръцка страна бе Вангелис Пурлиотопулос, който е мениджър на школата на ФК ПАОК. До няколко дни се очаква да пристигне и новата екипировка на талантите от Сандански, която в момента се изработва по поръчка на ФК ПАОК.

Договорът влиза в сила още през м. май, когато гръцки специалисти ще проведат тренировки заедно с треньорите на академията от Сандански. Също така изявените деца от Спорт Вилаж ще бъдат гледани от скаути на гръцките шампиони. Освен тренировки за децата, треньорите от Сандански ще ходят на обучение в Гърция, както и в други страни заедно с треньорите на ПАОК.

С този договор академията на Йордан Тушев получава не само опит, а и път за талантите към европейските отбори. Припомняме, че през м. февруари Младен Лянгуров от Спорт Вилаж игра заедно със своите набори от Гърция. Друга интересна точка в договора е, че ФК Спорт Вилаж в лицето на Йордан Тушев ще отговаря за бранда с марката ПАОК за България. Академията на гръцкия шампион ще се консултира именно с него за всички събития, които имат интерес на територията на нашата страна.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *