От утре жители и гости ще могат да се радват на Кики и компания отвисоко

Банско привлича туристите през лятото с 10 фестивала
May 31, 2019
Болницата в Сандански първа въвежда телемедицината в конферентна връзка с “Пирогов”
June 1, 2019

От утре – първи юни ще имаме възможност, да се доближим до любимите на всички ни животни в нашия зоокът в град Сандански.
Въздушната 92- метрова алея сред короните на дърветата ще направи разходката ни незабравима и вълнуваща, докато се запознаваме отблизо с местообитанието на животните!

Достъпът до въздушната алея, която е напълно обезопасена, масивна и сигурна, е отворен за всички – малки и големи, хора с увреждания, детски колички и всеки, който желае да се полюбува на красивата природа и екзотичните животни!

Новият атракционен проект е осъществен с подкрепата на Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански.

Алеята ще бъде отворена само през деня, а вечер ще се затваря за сигурността на животните. Хората, които се грижат за най-милите животни в града се обръщат с молба към всички посетители: Те не са наши, а ваши. Те са за да радват всички посетители, молим всички Вас да не храните животните! Животните се обгрижват достатъчно, оставете грижата на нас, а запомнящите се моменти за Вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *