Отцепниците от Слави вече са с охрана

Фестивал “Арт будилник” продължава и тази вечер с безплатен филмов маратон
June 15, 2022
Поискала ли е Линда развод от Кирил Петков?
June 15, 2022

„На тези хора засега ще им бъде осигурена физическа защита“, каза депутат от „Продължаваме промяната“ за народните представители, които се отцепиха от групата на „Има такъв народ“. „Истината е, че откакто овладяхме обстановката на „Капитан Андреево”, нещата в коалицията ескалираха рязко”, заяви в студиото на „Здравей, България“ депутатът от „Продължаваме Промяната“ Росен Костурков, зам.- председател на Комисията по земеделие.

„Връзката между „Има такъв народ” и хората около фирмата в „Капитан Андреево” започва да се подрежда. Наблюдавахме внимателно по време на комисии какво се случва с ИТН.  Има неща в партията, които наистина не са много чисти“, разказа той. И допълни, че се говори, че граничният пункт е притежание на Ами и Таки. „Тепърва случаят ще се разплита. Там са замесени и министри на земеделието и шефове  на БАБХ”, поясни Костурков.

По думите му веднага, след като Слави Трифонов е  изтеглил хората си от коалицията, е било взето решение да се работи като правителство на малцинството.

„Ще свършим това, за което сме дошли. Не сме казали, че ще убеждаваме депутат по депутат. Обикновено казвам, че те сами ще дойдат. Нашата врата  е отворена за тях. Нямам идея дали е имало вечеря в дома на Кирил Петков, както твърди Тошка Йорданов. Дори не знам къде живее”, каза още депутатът от ПП.

„Като се навърже това със забавянето на закона за КПКОНПИ и искането на Гроздан Караджов за 3,9 млрд. лв. и нещата започват да се подреждат“, заключи народният представител.

Leave a Reply

Your email address will not be published.