Община Сандански организира конкурс за Коледна украса

БМВ отнесе мантинелата в Кресненското дефиле
November 8, 2017
Булка от Петрич избра за шаферки на сватбата си деца с увреждания
November 9, 2017

Община Сандански организира конкурс за Коледна украса на сгради и външни пространства. Конкурсът се провежда от 1 до 15 декември 2017 г. в община  Сандански.

Инициативата е посветена на предстоящите Коледни празници и всеки желаещ може да се включи. Участници могат да бъдат всички граждани, фирми и институции, заявили желание в Община Сандански. Крайният срок е до 15 декември 2017г. Обявяването на победителите и връчването на наградите ще бъде на 22 декември, по време на коледния благотворителен базар, който традиционно се провежда на площад „България“ в гр. Сандански.

За регистрация в състезанието участниците трябва да представят на електронен носител кратък текст, в който излагат идеята и концепцията на тяхната коледна украса,  фото материали за реализацията на проекта – снимки, видеоклип и др., точния адрес на сградата /пространството, категорията сграда/ пространство и контакти за обратна връзка. Конкурсните работи се подават в Общинския център за услуги и информация на гражданите, както и на e-mail: oba_sandanski@abv.bg.

Участниците са разделени в три категории:

-корпоративни сгради – бизнес сгради, офиси, хотели, търговски обекти и др.;
-жилищни сгради;
-обществени сгради на институции – държавни, общински институции, училища, детски градини, клубове, кметства и др.

Разходите за коледната украса са за сметка на участниците в конкурса.

Повече информация на сайта на Община Сандански: www.sandanskibg.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *