Община Сандански въвежда мобилно приложение за заплащане за паркиране на “Синя зона”

Читалището в с. Поленица получи дарение от 302 книги
April 2, 2021
Започна раздаването на дръвчета в Градски парк – Петрич
April 3, 2021

От 5 април община Сандански въвежда ново мобилно приложение, с което може да бъде заплащан паркингът на „Синя зона“ само чрез няколко клика на мобилното ви устройство. Приложението дава възможност за виртуален паркинг, с множество функции и предимства.

Мобилното приложение MOBZZO може да бъде свалено безплатно от Google Play и App Store. Приложението има редица предимства: издаване на електронен билет; дигитални абонаментни карти – подаване и плащане на заявление за абонамент през приложението; автоматично удължаване на времето за паркиране; известия до потребителите, когато е необходимо; информация за правилата за паркиране; повторно използване на данните /номер на автомобил, картова информация, профилна информация/, както и удобният интерфейс, което го прави лесно използваемо от чуждестранни граждани.

Използването на апликацията е лесно – потребителите създават еднократно профил и въвеждат банкова карта в защитена банкова среда или изпращат sms, и могат веднага да платят за избрана от тях зона.

„Синя зона“ в Сандански вече може да се заплаща и в търговската мрежа и чрез поставените паркомати.

Въвеждането на новите начини за заплащане на „Синя зона“ в град Сандански ще улесни максимално гражданите и гостите на града, ще гарантират сигурното заплащане и контролиране на престоя на всеки потребител.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *