Обновен административен център в Сандански

Откриха удушено бебе в багажника на семейната кола
October 13, 2017
Жители и гости на с. Брежани извиха дълги хора пред новия парклис в селото
October 16, 2017

Днес, кметът на община Сандански – Кирил Котев откри напълно обновения административен център в сградата на община Сандански.

В присъствието на общинското ръководство от днес центърът за административно обслужване на гражданите повишава качеството на своите услуги.

Ще се извършват административни услуги на принципа “На едно гише”. Има ясно и разбираемо обозначение. Леснодостъпен е и създава възможност за обслужване на всички потребители. Оборудван е с модерна компютърна техника и специализиран софтуер. Обособен е и нов, приятен кът за чакащите  граждани.

Всички услуги, които предлага Община Сандански – гражданско състояние и регистрация, местни данъци и такси, общинска собственост, търговия и категоризация и техническо деловодство ще бъдат достъпни, както електронно, така и в новия административен център. Всеки жител ще  има възможност да подаде заявление за 20 електронни услуги, достъпни в официалната интернет страница на община Сандански –  www.sandanskibg.com в секция електронни услуги. По този начин гражданите и бизнеса  ще спестят значително време и средства за получаване на административни услуги от общинска администрация – Сандански.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!