На сцената на TEEN BOOM FEST’2022 ще се изявят и талантливи млади артисти от Благоевград

Петрич прие състезатели по планинско колоездене на утвърдени трасета в планина Беласица
May 23, 2022
Прокуратурата с официална информация за акцията в санданското с. Поленица
May 23, 2022
Седмица ни дели от най-очакваното и зареждащо събитие за това лято. Обичаният фестивал TEEN BOOM FEST идва с незабравими тийн срещи и грандиозен концерт в Благоевград. Датата е 28 май /събота/ , мястото е пл. ”Георги Измирлиев”, входът е свободен, започваме от 16.00 часа
Наред с популярните и утвърдени имена включени в програмата, за доброто настроение на всички гости на Фестивала ще се погрижат и три талантливи формации от Благоевград, които винаги дават повод за гордост и усмивки със своите възможности. Първи на престижната сцена на TEEN BOOM FEST ще се изявят музикантите от Вокално студио „Фа диез“, с вокален педагог Христина Палева. Те са подбрали страхотни изпълнения и вече нямат търпение да се срещнат с феновете от своя роден град.
С много еуфория и професионални танцови провокации ще ни зарадват младежите на Денс Студио „Дежа Вю”. Техни ръководители са Десислава Камчева и Ани Хачатрян, а великолепната хореография, упражнявана специално за събитието, няма да ви остави безразлични.
Сърцата на публиката ще разтуптят и даровитите младежи от Presto Music School, защото срещите с тях винаги се превръщат в празник на музиката и таланта.
Публиката на TEEN BOOM FEST’2022 ще пее в един глас най-големите хитове на музикалната фурия Дарина Йотова – Дара, латино кралете Торино и Пашата и тийнсензацията Дара Екимова.
Във фен зоната ще ви очакват Мъци, Йоан-Петър, Presinka , BlackGogo, Kumbata , Alper Chochev , Megsun, Just Boomy. В Благоевград ще бъде и харизматичният актьор Ивайло Захариев, а най-готините водещи, любимата двойка на малки и големи – Артьом Анатолиевич -ARti и прелестната Кристина Дончева /Kristina Doncheva ще прикове вниманието ви с много забавления и щуротии, които са намислили специално за публиката на Благоевград.
Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-популярните инфлуенсъри, ютубъри, влогъри, блогъри, музиканти, спортисти и актьори. Състои се от два модула – „Фен среща” и Концерт.
Първото издание на TEEN BOOM FEST се случи през 2020 година. Зад гърба си има две успешни години, събирайки над 20 000 души и повече от 350 участници, което го превърна в Платформа –магнит за младото поколение между 8-25г и техните семейства.
TEEN BOOM TOUR’22 се реализира от „ФЕСТИВАЛ БГ” с партньорството на Община Благоевград, CreateX, White water, с подкрепата на Министерството на младежта и спорта. Ексклузивен медиен партньор на събитието е THE VOICE BULGARIA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *