Народно читалище организира уникален фотоконкурс за любители

12 области вече са в грипна епидемия
January 22, 2019
Побой между непълнолетни в Сандански
January 23, 2019

„Фотографията не е просто “щракване” на един обект, а усещане за този обект – фотографията е език на душата…“
А когато в този обект е вплетена шарената черга от бит и култура, традиции и обичаи, тогава душата ми сама натиска копчето на апарата и „Моята среща с българското” остава увековечена!

Народно читалище „Отец Паисий-1919” организира любителски фотоконкурс на тема: „Моята среща с българското”!

В конкурса могат да участват както деца, така и възрастни, граждани на Община Сандански. Всеки участник изпраща една авторска, любителска снимка по темата на конкурса. А тя е: „Моята среща с българското” (снимки, свързани с история и минало, традиции и обичаи, вяра и духовност, бит и култура). Снимки, които не са авторски или не отговарят на темата няма да бъдат приемани!

Вашата снимка трябва да бъде изпратена на email адреса на читалището: chitalishte.sandanski@gmail.com, до 10 февруари! Снимката трябва да бъде придружена от име на творбата, име и възраст на участника, телефон за връзка.

На 11 февруари, всички снимки ще бъдат качени на фейсбук страницата на Народно читалище „Отец Паисий-1919”, където всеки може да гласува за своя фаворит чрез харесване на съответната творба.

Всички участници ще бъдат наградени на специално събитие на 22 февруари в Дома на културата, по време на юбилейната художествена изложба „Вяра, традиции и духовност”. Фаворитът на фейсбук общността и фаворитът на Народно читалище „Отец Паисий-1919” ще получат и парична награда, съответно по 100 лв!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *