Музика, танци и изработване на еко бижута “Три часа след Джулай” на Моста на влюбените в Благоевград

Опашки на границата с Гърция
July 1, 2022
Забранява се влизането в неохраняеми водни басейни на територията на община Благоевград
July 1, 2022
Възпитаници на школите към Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград изпълниха с детска глъч и творчество Моста на влюбените в празника “Три часа след Джулай”. Иновативно и оригинално събитието привлече и деца от детски градини и занимални. Децата свириха на пиано, цигулка, китара, пяха и танцуваха балет, а в работилничките по приложно изкуство изработваха бижута от еко материали. Събитието бе открито от Богдана Костадинова – директор на ЦЛТРДБ, специален поздрав отправи Силвия Домозетска, директор на Дирекция „Култура, спорт, туризъм“ към Община Благоевград.
„Това прекрасно събитие в първия юлски ден носи радост и на малки и на големи и надяваме се с него да поставим началото на едно безгрижно лято на децата на Благоевград. Благодарим за енергията и любовта, които влагате в творчеството!”, каза в част от приветствието си към малките творци Силвия Домозетска.
И като на един истински Джулай Морниг, макар и три часа след изгрева, гостите се украсиха с хипи гердани от макарони.
Красивите и вълнуващи прояви на Моста на влюбените продължават с второто издание на лятна танцова фиеста, организирана от Община Благоевград и инструктори от местни клубове.
Очакваме ви тази вечер!
Мястото е Мостът на влюбените!
Часът е 20:30 ч.!

Leave a Reply

Your email address will not be published.