Много шум за нищо! Карамфил Божиков: Човек се променя за 10 години

Цяла София идва на “Пирин къп” в Сандански
January 3, 2019
Богоявление в гр. Кресна
January 4, 2019

В голяма част от медийното пространство бяха показани снимки от миналото на певеца-учител Карамфил Божиков от Трето основно училище “Христо Ботев”, гр. Сандански.

Карамфил Божиков е втори ден на работа в едно от най-престижните училища в град Сандански – Трето основно училище “Христо Ботев”, като учител по музика на децата от 5-ти до 7-ми клас. Карамфил е известен като фолклорен певец по Пиринския край. Средното си образование завършва в Средно музикално училище с. Широка лъка с професия артист-инструменталист, а висшето си образование в ЮЗУ “Неофит Рилски” специалност “Педагогика – учител по музика”.

“Не вярвах, че снимки от преди 10 години ще станат хит за медиите. Тогава бях участник в “Пирин Фолк”, а в същото време и футболист в Гърция. Идеята за фотосесията беше на организаторите на фестивала, в която се включиха водещите и две от певиците. Не знам защо чак след 10 години хората се сещат за това. Човек се променя за такъв период от време. Нормално е да съм приел това предложение, за което дори не ми беше и платено. Сега съм учител в едно от най-търсените училища в Сандански. Щастлив съм на работното си място, а колкото за миналото, нали знаете как е при младите хора? “Всичко що хвърка се яде”, коментира Карамфил за нашата медия.

“Карамфил е квалифициран учител, точно това, което търсех за тази позиция. Нужното образование го има, подхода към деца също. Тези фотоси, които се появиха в интернет са от преди 10 години. Кой би предположил, че след толкова време биха се появили отново. Случайно или не те се появяват два дни след назначаването му като учител. Не мисля, че личният му живот като младеж би могъл да повлияе на работата му като учител в момента”, сподели директорът на Трето основно училище “Христо Ботев”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.