Мицански с първа награда в България

ДОБРОТА! Средствата за протеза на Крум Николов са събрани
January 11, 2019
Две машини разхвърлят сол по Сандански
January 11, 2019

Илиан Мицански получи наградата си за Играч на 20-ия кръг в Първа професионална лига в традиционната анкета на „Пресклуб България“ в София.Той отбеляза два гола на 14-ти декември за победата на Славия с 4:0 над Верея, с което заслужи приза за първи път в своята кариера.

Юношата на благоевградските футболни школи сподели, че се надява „белите“ да се представят по-силно през пролетния дял от шампионата, а лично за себе си да вкара повече голове.

„Щастлив съм, че печеля наградата. За първи път ми е. Надявам се да се представим по-силно през пролетта, но първо трябва да премине подготвителния ни лагер. Искаме да се представим по възможно най-добрия начин и дано се класираме, ако е възможно, за евротурнирите“, заяви Илиан Мицански. „Личната ми цел е да играя и вкарвам голове. Аз в чужбина съм бил 12 години – дано и другите да постигнат толкова и да играят на добро ниво. Най-важното е да покажем на младите, че може да излязат навън и да се развиват, а не само да стоят тук и да тъпчат на едно място“, отбеляза още нападателят от Сандански пред медиите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *