Мицански подписал за 2 години със Славия

СПОДЕЛИ! Санданчанин е в неизвестност от 6-ти септември
September 29, 2018
Трибагреник за всеки дом в град Кресна
September 29, 2018

Нападателят Илиян Мицански вече официално е футболист на Славия. За привличането на футболисти разкри старши треньорът на белите Златомир Загорчич след мача с Пирин в Благоевград за Купата на България. Вчера босът на Славия Венцеслав Стефанов обяви пред “Тема спорт”, че договорът на нападателя е за две години.

“Разбрахме се бързо. Надявам се да сме си полезни взаимно. Ние да му помогнем да възроди кариерата си, той да ни помогне в битките за първенството и купата. Безспорно качествен нападател. Ще му трябва сигурно малко време. Няма да има проблем с картотекирането му. За игра – трябва да питате Загорчич. С Димитър Рангелов нещата пропаднаха. Няма да се връща в Славия“, обяви президентът на белите.

В последно време Мицански водеше подготовка с Вихрен Сандански, като се очакваше да подсили родния си тим, който през лятото рита в някои контроли.Юношата на благоевградските футболни школи не е играл официален мач от април 2017-а, когато носи екипа на полския елитен Корона Киелце, а преди това рита за Левски. Дълго време Мицански лекуваше тежка контузия. Вероятността нападателят  от Сандански да играе още в мача с Ботев Враца в понеделник е малка.

Leave a Reply

Your email address will not be published.