Митко “Шестака” влиза в лютата битка на “Фермата”

Огромен трибагреник бе поставен в Кресненското дефиле край с. Мечкул
September 5, 2020
Мъж се хвърли от 7-я етаж в Благоевград
September 7, 2020

За втори път от района на гр. Сандански ще има представител в едно от най-гледаните предавания “Фермата”. След успешното представяне на Юлиана Попдимитрова, е ред на Митко “Шестака” от най-малкото градче в България, а именно Мелник. За малки и големи този град е известен с най-ароматното и хубаво вино в цяла България.

А ето и визитката на Митко:

Митко е на 48 години, винопроизводител и ресторантьор от Мелник. Всички го знаят като Шестака, защото има 6 пръста по наследство от прадядо си. Колоритен народняк и горд жител на града си, той държи на традициите и е умел в работата си.

Митко е потомък на бежанец от егейска Македония и наследник на прочута в района фамилия. Семейството му произвежда вино от оригиналния и рядък сорт широкомелнишка лоза.

Самият той говори много и се пали бързо, но гневът му минава лесно. Не харесва хора, които се скатават от работа и българите, които живеят в чужбина и се мислят за нещо повече от тези, останали в България. Митко е строгият, но справедлив човек и първият претендент за поста баща на „Фермата“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *