“Малко комедия” с Асен Блатечки, Койна Русева и Калин Врачански в Сандански

Венци Айдарски дари средства на Аби от Сандански
January 8, 2019
Подвижна поликлиника “Хипократ” с безплатни прегледи за ученици от Сандански, Струмяни и Петрич
January 8, 2019

На 28 януари 2019 г. (понеделник) от 18:30 ч. в Дома на културата – град Сандански гостуват Асен Блатечки, Койна Русева и Калин Врачански в постановката „МАЛКО КОМЕДИЯ“.
Това е не е една, а цели две обединени театрални пиеси: „Предложение” и „Мечка” по текстове на гениалния руски автор А.П. Чехов с режисьор: Борислав Чакринов. Продукцията е на театрална къща „Viva Arte“ София
В ролите влизат едни от най-успешните български актьори: Асен Блатечки, Койна Русева и Калин Врачански, а техните герои ни карат да се замислим кое е важно в живота и какви ценности ни ръководят.
В комедията „Предложение” на преден план излизат гордостта, инатът и копнежът за истинска любов, която да не е подчинена на материални ценности. Героите не осъзнават, че житейското им време изтича твърде бързо, че човешката близост и добрите отношения могат да станат жертви на тяхната безсмислена опърничавост.
Комедията „Мечка” разказва шеговито патетичната история на вдовицата Попова, която е твърдо решена да обича до гроб покойния си съпруг, но не успява да удържи на обещанието си, съблазнена от кредитора на семейството. Двамата се сблъскват в абсурден спор за любовта: кой е по-верен и постоянен – мъжът или жената. След безкрайни спорове двамата герои се влюбват и с шеметно колебание напред – назад, предизвикано от горещото привличане един към друг, се събират.
**********************************************

28 януари 2019 г. /понеделник/

18:30 ч. Дома на културата

БИЛЕТИ: Туристически информационен център Сандански.
Резервирайте билети на 0887 / 763 497 или 0898 / 29 39 51

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *