Кресна представи социалните дейности и възможност за туризъм на голям форум

Христо Иванов: Нашата формация не се страхува от избори
June 21, 2022
Кметът на община Благоевград Илко Стоянов връчи Почетен знак на Галя Златкова – основател и дългогодишен ръководител на Танцова формация “Астра”
June 21, 2022
Вчера в Пловдив официално откриха 10-то издание на Европейския форум на субектите на социалната и солидарна икономика. Организатори на събитието са Националният съюз на трудово-производителни кооперации, Министерството на труда и социалната политика и Международен панаир – Пловдив, а сред гостите на събитието бяха вицепрезидентът на Република България, г-жа Илияна Йотова, Никола Шмит, комисар за работни места и социални права на ЕС, Министърът на труда и социалната политика, г-н Георги Гьоков, Министърът на туризма, г-н Христо Проданов, заместник министри, кметове и официални преставители на български и европейски институции.
Над сто социални предприятия, кооперации и неправителствени организации от България и чужбина представят своите продукти и услуги, а достоийно място в палата 11 заема и експозицията на община Кресна, за което вече ви информирахме.
Предлагаме ви галерия с част от срещите на кмета на община Кресна, г-н Николай Георгиев и интересът, който предизвикват експонатите и печатните материали на общината у посетителите.
Форумът продължава до 23.06.2022 г. и ако имате път до Пловдив, непременно посетете Пловдивския панаир, за да подкрепите нашия щанд.

Leave a Reply

Your email address will not be published.