Красимир Станков се пуска в битката за кмет на Община Струмяни

Концерт-спектакъл на Музикалния театър – на 21 септември в Летния театър на Сандански
September 12, 2019
Сърцето на парк „Свети Врач“ се превърна в сцена на изкуството
September 13, 2019

Днес в 10:30ч. Красимир Станков входира участието на местната коалиция създадена да се бори за управлението на Община Струмяни. До момента това е първата и единствена местна коалиция входирана в ОИК Струмяни. В коалицията са обединени четири партии, под името „ОБЕДИНЕНА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ” (ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ „АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ”, „ВОЛЯ”, „ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ”).

“Ще започна с пословицата „Вода газиш, жаден ходиш”, което е много актуално и вярно към днешна дата в Община Струмяни. Искам да обява, че приоритет номер едно ще ни бъде решението на проблема с водата – ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ! Инфраструктурата на общината ще ни бъде също сред водещите приоритети, каквато заслужаваме като всички европейски граждани в 21 век. Ще работим за по-достоен живот на хората, като осигурим повече работни места, чрез привличане на инвестиции в община Струмяни. Мотото на кампанията ще ни бъде „Струмяни над всичко”. Считаме, че сегашното управление е пагобно за общината и ние ще им потърсим сметка за всичко сторено. Както се казва „Ненаказано зло няма”. Ще завърша с фразата „Горе главата! Ние вече сме тук!”, сподели Красимир Станков след като регистрира коалицията.

Красимир Станков ще бъде кандидат кмет в Община Струмяни на предстоящите местни избори. Той е на 43 години, семеен с едно дете. По образование има завършена степен Магистър с профил „Социология – Социални изследвания, анализи и проекти” , която защити през юни месец тази година с магистърска теза: „Организация и управление на селската общност – За община Струмяни” и бакалавърска степен – „Счетоводство и контрол”. В житейския си опит е управлявал собствени фирми в Америка, след което решава да се завърне в родината за да приложи натрупания опит и в България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *