Кметът Томов награди първото бебе на община Благоевград за 2020 година и последното за 2019 година

Кметът Стоянов посети първото бебе за 2020 г. и най-възрастният жител на община Сандански
January 21, 2020
Кметът Петър Галчев изненада децата със сребърни букви, личен подарък от него
January 21, 2020

Кметът инж. Румен Томов награди днес първото бебе на Благоевград за 2020 година. Калоян Димитров е роден на 02 януари 2020 година в болница „ПУЛС Благоевград“. Кметът посрещна в 16,00 часа в кабината си родителите на Калоян Димитров. Тържественото събитие се състоя по случая Деня на родилната помощ. Родителите са от Благоевград. Имат и 2-годишен син Константин.
Майката Александрина Димитрова е специалист в „Обществен ред и сигурност“ на община Благоевград, а бащата Благовест Димитров е строителен техник.
Градоначалникът връчи подарък от името на община Благоевград и пожела на семейството да бъдат здрави и благословени, да се радват на успехите на своите деца.
Последното бебе на Благоевград за изминалата 2019 година също е момче и се казва Калоян.
Калоян Велчев е роден в акушеро-гинекология на МБАЛ-Благоевград.

Кметът инж. Румен Томов посреща и родителите на Калоян Велчев, който също получи подарък от община Благоевград. Родителите Станислав и Светлана доскоро са живеели в Англия, където имат бизнес. Те имат 10-годишна дъщеря Кристиана. Завърнали се в село Рилци- родния край на Светлана Георгиева. Тя има собствен бизнес със земеделие, производство на био зеленчуци.
Кметът ориса и Калоян Велчев да расте здрав и благословен, и да постига своите мечти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *