Кметът Стоянов към представители на Съюза на слепите в Благоевград: Поклон пред силата на духа Ви, има много неща, които трябва да научим от Вас

Рашков: Решението за 70 руски дипломати не е взето еднолично
June 30, 2022
Посрещаме месец юли с редица събития в Благоевград
June 30, 2022
Кметът Илко Стоянов се срещна с представители на РО на Съюз на слепите в Благоевград, които днес проведоха отчетно събрание на териториалната структура.
По време на разговорите бяха обсъдени належащи въпроси, свързани с дейността на организацията, като бяха набелязани и мерки за подпомагането й от страна на Община Благоевград.
„Изключително съм радостен, че за първи път от много години насам на нашите срещи присъства представител на местната изпълнителна власт, в лицето на кмета Илко Стоянов. Истината е, че той познава повечето от нас, запознат е с проблемите ни, оказвал ни е съдействие още по времето, когато беше общински съветник и сега като кмет помага активно на нашето Сдружение“, заяви председателят на РО на Съюз на слепите Борислав Лазаров.
Кметът Стоянов бе категоричен, че подкрепата от страна на Общината към незрящите хора ще продължи да се разгръща.
„Вие сте пример, защото проявявате силен дух в днешните нелеки времена. Мога само да се поклоня пред това, че успявате да сте сплотени и да си помагате. Доколкото можем, ние работим и ще продължим да работим, за да може Вашите права да бъдат защитени“, категоричен бе кметът Стоянов.
Председателят на териториалната организация на Съюза на слепите в България Васил Тодоров също благодари за социалната ангажираност и съпричастност към проблемите на хората в неравностойно положение от страна на Стоянов.
По време на срещата кметът подари електронни говорещи кантари и кухненски везни на представители на организацията.

Leave a Reply

Your email address will not be published.