Кметът Николай Георгиев направи първа копка на реконструкцията на пътя Кресна – Влахи

Пиян шофьор с над 4 промила се заби в дувар и се преобърна в Габровско
November 24, 2022
Кметът на Благоевград подкрепи протестна подписка на жители срещу рудник за добив на барит край с. Лешко
November 24, 2022
Днес, 24.11.2022 г., в месността “Влахинска чешма” беше направена първата копка на цялостната реконструкция на общински път BLG 2131 /l-1/ Кресна – Влахи. Благодарение на кмета на община Кресна, г-н Николай Георгиев и ръководената от него общинска администрация, чаканата повече от 50 години инвестиция е факт!
През септември 2022 г. Министерският съвет на Република България одобри проект за инвестиционен разход на община Кресна за пълна реконструкция и модернизация на общинския път до с.Влахи. На 25.10.2022 г. г-н Георгиев подписа споразумение с Министерството на Регионалното развитие и благоустройството, а днес, 24.11.2022 г. вече се прави първа копка!
Отец Людмил отслужи водосвет и в присъствието на Кмета, общинското ръководство, Председателя на общинския съвет, г-жа Мая Божинова и ръководителите на фирмата изпълнител стартира работата по мащабната реализация на предвидената реконструкция.
Хаирлия да е новата продобивка!
Да носи само радост на гражданите и гостите на общината, а по новия общински път да се пътува 100% безопасно и безаварийно.

Leave a Reply

Your email address will not be published.