Кметът и баща на зрелостник Илко Стоянов бе гост на церемония по Тържествено предаване на знамето на Езикова гимназия – Благоевград

Започва кастрене на дървета по ул. ‚Александър Стамболийски“. Движението ще се извършва по обходен маршрут
May 13, 2022
Община Благоевград с намерение да изгради Иновационен квартал, съвместно със стратегически български и международни инвеститори
May 13, 2022
Кметът на Благоевград Илко Стоянов бе официален гост на церемонията по Тържествено предаване на знамето на Езикова гимназия “Акад. Людмил Стоянов” – Благоевград. По време на празника Стоянов присъства и като баща на зрелостник от випуск 2022 г.
„Днес за мен е двоен празник. Вълнувам се наравно с всички родители и всички зрелостници, заради успехите, заради всичко онова, което нашите деца успяха да постигнат в периода от постъпване в Езикова гимназия до днешния ден. Скъпи абитуриенти, трябва да знаете, че златните години за вас предстоят. Сигурен съм, че ще успеете да се реализирате успешно, защото училището, което завършвате дава отлична основа за бъдещо развитие. Зная, че Езикова гимназия ще остане завинаги в сърцата ви, а вие ще бъдете свързани емоционално един с друг през целия живот. Помнете, че ние разчитаме на вас“, каза по време на приветствието си кметът Илко Стоянов и пожела попътен вятър, както на зрелостниците, така и на всички ученици.
По време на церемонията кметът бе придружаван от своята съпруга Людмила Стоянова.
На празника присъстваха още Бойко Начев, директор на Дирекция „Информационно и административно обслужване, Емилия Халилова, директор на Дирекция “Социална и жилищна политика”, които също са родители на абитуриенти от Езикова гимназия и Симона Митова, директор на Дирекция „Образование“.
Балът на зрелостниците от Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов” е на 24 май.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *