Кметът Герчев благодари на жителите на цялата община за дисциплинираното поведение и спазване на карантинните ограничения

Катастрофа на АМ “Струма” край Струмяни
March 18, 2020
Кметът на Благоевград Румен Томов дарява заплатата си за март в дарителската сметка
March 18, 2020

Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев благодари искрено на жителите на цялата община за дисциплинираното поведение и спазване на карантинните ограничения. Инж. Герчев апелира в тази ситуация да се обединим още повече и да бъдем отговорни и непоколебими, какъвто българският народ неведнъж е бил.
“Умолявам всички жители на община Разлог да бъдат пример както за децата си, така и за нацията. Сигурен съм, че ще се справим и че тази криза прави характерите силни, а хората единни. Благодаря ви, че с поведението си помагате на институциите за справяне с кризата, а в лицето на Община Разлог имате мощна и решителна подкрепа“.
Кметът Красимир Герчев призовава населението на община Разлог, при възможност да си остане по домовете, а при неотложни задачи да продължава да спазва отстояние и да не се струпват повече от двама човека на едно място, както и да се придържат към санитарно-хигиенните изисквания на Националния кризисен щаб и Общинския кризисен щаб.
„Благодарност и към медиците от МБАЛ-Разлог, които в тези трудни дни продължават да работят с непоколебим дух. Именно в тази ситуация се доказва и правилната политика на Община Разлог и Общински съвет-гр. Разлог за подкрепата на лечебното заведение и неговото неоценимо и достойно място на здравната карта на РБългария.“-каза още инж. Красимир Герчев.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *