Кметът Георгиев кани фенове на ФК “Перун”, жители и гости на утрешния футболен финал от турнира в памет на Марин Златков

„Възраждане” настоява за затваряне на границите за пристигащи от рискови страни
December 29, 2021
ЕС ще наложи вдигане на минималната заплата в България на 760 лева
December 29, 2021
Приятели и фенове на ФК “Перун”,
Уважаеми съграждани,
Гости на община Кресна,
Утре, 30.12.2021 г., (четвъртък) ще се проведат финалните срещи в благотворителния футболен турнир в памет на непрежалимия ни колега, приятел, съгражданин и изтъкнат футболен деятел, Марин Златков.
Марин беше много повече от треньор и организатор, той беше душата на футбола в Кресна и като такъв искаме да го запомним и съхраним в сърцата ни! Марин беше и истински приятел, верен съпруг и усърден баща и ние, феновете, дължим съпричастност на неговото семейство, което се нуждае от подкрепа повече от всякога в тези трудни дни.
Приятели,
Утре, от 14:00 часа на стадион “Перун” ще се проведе срещата за 3/4 място между отборите на “Ла Фурия” и “Перун”, а от 15:00 е големият финал между “Ветераните” и “Туристите”. Сред футболистите от финала са Янко Сандански, Тони Тасев, Любомир Граминов, Руслан Иванов и други познати имена от българските отбори. Молим ви да дойдете на стадиона, за да можем с набраните средства да подкрепим семейството на Марин, а с нашата солидарност да им вдъхнем кураж и надежда.
Благодарим ви за подкрепата и ви чакаме на стадиона!

Leave a Reply

Your email address will not be published.