Кирил Котев пред Цветан Цветанов: След месец ще стартира строителството на нова многофункционална спортна зала

Култура, бит и традиция оживяват на 23 и 24 юни с фестивал и традиционни занаяти
June 19, 2018
Антонио Ласков напусна Вихрен пое към Созопол
June 19, 2018

„На сегашното управление на страната и на управлението в Сандански реална алтернатива няма. Опонентите ни се опитват да провокират напрежение по всевъзможен начин и не предлагат алтернативни политики в отговор на успешното управление на ГЕРБ“ – това заяви в Сандански зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията- Цветан Цветанов. Той се срещна с кмета на община Сандански Кирил Котев и с актива на ГЕРБ-Сандански.

Събитието се проведе в заседателната зала на Община Сандански, като в него участваха и областният координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева и депутатите Александър Мацурев и д-р Емил Тончев.

По време на срещата Цветан Цветанов отбеляза, че оценката на обществеността за работата на кметовете на ГЕРБ е висока. Той коментира, че община Сандански има стратегическо местоположение, като подчерта, че правителството работи активно по доизграждането на АМ „Струма“, която минава и през Сандански. „С предсрочното пускане на лота до Сандански ще подобрим условията за бизнеса и туризма, ще намалим вредните емисии, както и броя на пътнотранспортните произшествия”, каза Цветанов.

Според председателя на ПГ на ГЕРБ подписването на споразумението между Македония и Гърция дава сигурност за община Сандански. По думите му в момента е много актуален въпросът за бюджета на ЕС за следващия програмен период. „България се очертава да бъде една от трите страни-членки, които ще получат повече средства в новия програмен период – около 2 млрд. лв.”, обясни Цветанов.

Кметът на Сандански и общински ръководител на ГЕРБ Кирил Котев съобщи, че благодарение на съдействието и подкрепата на правителството след месец ще стартира строителството на нова многофункционална спортна зала.

„Това бе наш предизборен ангажимент и съм радостен, че ще го изпълним“, сподели Котев.

По време на срещата в Сандански бе обявено и новото ръководство на партията с ръководител Кирил Котев и организационен секретар Петър Додушев.

Броени минути преди пристигането на Цветан Цветанов настроението в Община Сандански бе налице, Председателят на ОбС – Сандански Георги Георгиев и зам. кмета Георги Трайков се снимаха за спомен. Съвместната работа на двамата продължава само напред и нагоре.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *