Йордан Янчев и Божидар Граматиков станаха спортист и треньор за 2018г.

Перун Кресна не се даде на Септември Симитли в контрола
February 13, 2019
Тежка автобусна катастрофа в Македония: много загинали и десетки ранени
February 13, 2019

Призът Треньор на годината бе връчен на Божидар Граматиков – ПК „Сандански“ Община Сандански събра утвърдени имена на заслужили спортисти и деятели в областта на спорта на церемония – Спортист на годината 2018 г.

Събитието бе открито от кмета на община Сандански -Кирил Котев, които благодари на всички треньори за развитието на спорта сред младежите и на всички спортисти, че прославят община Сандански в България и извън нейните предели. Най-изявените спортисти и носители на медали от спортните клубове в община Сандански получиха грамоти и плакети за високи спортни постижения . За усилията, подкрепата, успехите и насърчаването към спорт треньор на 2018 г. стана Божидар Граматиков от ПК „Сандански“.

Напълно заслужено кметът Кирил Котев удостои с титлата Спортист за 2018 година на община Сандански плувецът Йордан Янчев. Второ място зае плувецът Антъни Иванов, а трето Атина Трендафилова – КИБИ „Спартак“. Специален плакет за постигнати високи резултати в плувните спортове за 2018 г. кметът връчи на Валентин Митрев, който стана световен шампион за ветерани по водно спасяване.

В края на награждаването всички си направиха обща снимка за спомен.

Leave a Reply

Your email address will not be published.