Ищар и Горан Брегович излизат на голямата сцена в парк „Македония“

Петков: Новото мнозинство рискува днес 2,6 млрд. лв.
June 22, 2022
Установени са нови нарушения, допуснати от предишното ръководство на СБАЛО „Св. Мина“ и липса на над 200 хиляди лева, АДФИ извършва цялостна проверка на дейността на лечебното заведение
June 22, 2022

Благоевград се подготвя за новия музикален фестивал, който ще се проведе за първи път този уикенд- 25 и 26 юни в парк „Македония“. SOUTH WEST FESTIVAL се организира от Община Благоевград, Art Stage and Fest, съвместно с Bulgarian Live Music.

Кралицата на световната етно музика Ищар е голямата звезда в съботната вечер (25 юни), а Горан Брегович е основният изпълнител в неделя (26 юни). Освен тях на сцената ще видим още „Керана и Космонавтите“, Любо Киров, Мария Илиева, Mind Trips с вокалист Алекс Раева, „Оратница“ и „Балканджи“.

Все още може да закупите билети в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, зала „Яворов“ в Благоевград, Технополис, Български пощи. Цените на билетите са: регулярен еднодневен 55 лева, регулярен двудневен 85 лева, Golden circle еднодневен 70 лева, Golden circle двудневен 110 лева.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *