Информационен интерактивен модул в Дома на културата

Санданчанка блъсна 9-годишно дете близо до с. Огняново
July 2, 2018
Волен Сидеров: Няма проблеми в управляващата коалиция
July 2, 2018

В Дома на културата е инсталиран  Интерактивен модул с културна насоченост /Информационен киоск/, който ще дава подробна и разнообразна информация на всички посетители и гости на град Сандански.

С бърз и лесен достъп граждани и гости ще получават актуална информация за културните забележителности в общината, културно-историческите обекти, всички социални дейности и социални услуги, пълна програма за всички предстоящи събития, както и качествени видео материали и галерии.

Използвайки възможността за непосредствен достъп до необходимата им информация, гражданите и гостите ще получават бърза и навременна информацията, която им е нужна. С киоските се предлага и начин за хората, които нямат достъп до интернет, да изискват тази информация по бърз и лесен начин.

Количеството на информацията е неограничено и тя може да бъде допълвана и актуализирана по всяко време. Интуитивният, интерактивен начин за намиране на необходимата информация, прави киоска изключително полезен и все по–предпочитан. Озвучаването ще бъде извършено посредством специално подбран и подготвен за целта софтуер.

Leave a Reply

Your email address will not be published.