Илиян Димитров вече е играч на ЦСКА 1948

Шофьор блъсна 74-годишна жена в село Микрево
February 4, 2020
“Пирин” 2004 завърши втори на “Пирин къп” – Сандански при година по-големи
February 6, 2020

Талантливият футболист от Сандански – Илиян Димитров вече официално е играч на ЦСКА 1948. Илиян е роден през 2006 година, но ще се състезава с набор 2005 година за столичния отбор. Той бе забелязан в контролна среща между Спорт Вилаж и ЦСКА 1948 преди седмица.

Качествата му бяха забелязани веднага от Роман Тафраджиев – треньор на ЦСКА 1948. Веднага след срещата Йордан Тушев ги запозна, а след това бяха проведени и няколко разговора с родителите на Илиян.

Илиян изигра последната си среща за Спорт Вилаж срещу Беласица Петрич, в която санданчани победиха с 4-0, едно от попаденията бе именно на него.

В момента Димитров е в София и вече има две изиграни контроли с червената фланелка. Още в дебюта си, той се разписа при победата на ЦСКА 1948 срещу ФК Монтана.

“Чувствам се страхотно тук, намерих нови приятели, които са като мен – обичат футбола. Благодаря на треньорите Йордан и Методи Тушеви, както и на моето семейство. Силно се надявам да допринеса на новите ми съотборници да станат шампиони, а някой ден да заиграя и за някой голям отбор”, сподели Илиян Димтров за нашата медия.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *