Изискана или спорна визия-как да изберем подходящите обувки?

Как да изберем комплект чаршафи за детска кошарка или количка
September 28, 2022
МИТОВЕ ЗА СЪДОМИЯЛНИТЕ МАШИНИ
September 28, 2022

С добре подрани обувки, може да добавите елегантност и стил в създадената от вас визия. Носенето на подходящи обувки, помага на визията ви да изглежда завършена. Тя също ще допринесе хората да усетят у вас, само възхищение и позитивни мисли, които се отнасят до облеклото ви.

Класическите модели на обувки, се съчетават с най-популярните стилове облекло. Традиционната височина на тока, при този тип обувки е 3-4см. Формата може да варира от силно заострена до напълно тъпа.

  • Когато носите панталон, за предпочитане е обувките да са напълно затворени, формата я избирате вие. Това ще допринесе визията ви да изглежда изискана и елегантна и завършена.
  • Луксозни, вечерни обувки- дами използвайте този тип обувки, само по предназначение. Те не са подходящи за ежедневна употреба. Дългата вечерна рокля, допълнена от затворени, вечерни обувки на висок ток, ще ви помогне да изглеждате зашеметяващо.
  • Отворените обувки на висок ток са подходящи за дневни събития, приеми, изискани покани за обяд. Токът не бива да надвишава 8 см.

Любители на дънкови и спорни дрехи, също могат да изглеждат стилно. Ако вместо обичайните маратонки или кецове, обуете сандали на равна подметка или ниски, стилни токчета, това със сигурност ще внесе стил във визията ви, както и ще разнообрази вашият гардероб.

При избора на обувки, преди всичко вземете в предвид, че те трябва да ви бъдат удобни. Когато пробвате обувки, разходете с тях, раздвижете крака си в различни посоки, за да прецените, до колко кракът ви ще се чувства комфортно в тях. Ако обувките са ви неудобни, тогава просто не ги обувайте. Колкото и модерен да е моделът избран от вас, ако вие не се чувствате комфортно в него, това ще си проличи и от вън. Не забравяйте да погледнете и в огледало, дали точно тези обувки ви подхождат. Не всички имат безупречен вкус. Ако имате и най-малкото съмнение, консултирайте се с компетентен човек, който ще ви даде най-адекватния съвет.

Източник: kapere.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.