Заместниците на д-р Алексиев с три операции в първия си работен ден

Пуснаха 24 километра от АМ “Струма”
December 17, 2018
Обявяват конкурс за завеждащ хирургическото отделение към болницата в Сандански
December 18, 2018

През миналата седмица д-р Илия Тонев отказа да подпише нов трудов договор на д-р Георги Алексиев, който всекидневно е на протест със своите приятели и пациенти.

От днес МБАЛ “Югозападна” болница, гр. Сандански има двама нови специалисти, които са част от новата структура на хирургично отделение. Д-р Иво Живков е специалист обща и лапароскопска хирургия, а д-р Росен Илиев е специализант-хирургия. Двамата вече влязоха в операционната зала на МБАЛ “Югозападна” болница, като извършиха три операции, от които едната е лапароскопска.

Д-р И.Тонев покани д-р Г. Алексиев на среща, в която да се разберат за бъдещето му, но така и тази среща не се състоя.

Протестиращите изрично заявиха, че ще продължат с протестните дейности до назначаването на д-р Алексиев като лекар в МБАЛ “Югозападна” болница, гр. Сандански.

2 Comments

  1. Живков е арогантно бездарно копеленце says:

    Дано оцелеят оперираните от “специалиста” Иво Живков. .. Георги Гърбев ли го уреди там, нали е от Сандански? Нали Ивчето му е паленце…

  2. Д-р Иво Петров Живков завършва медицина в МУ –София през 2010 г. Успешно придобива специалност по обща хирургия през 2016 г. и образователна и научна степен „доктор” на медицинските науки – 2018 г. в областа на лапароскопската ревизия на жлъчните пътища , на 34 години е , отличен хирург, отговорен и всеотдаен в работата . Работи в Клиниката по обща и ендоскопска хирургия на І МБАЛ –София. и съвсем отскоро в МБАЛ “Югозападна болница” ООД и е един от най – перспективните млади лекари – специалисти в България в областта на коремната хирургия. Има допълнителна квалификация по лапароскопска хирургия във ВМА, Белгия, Великобритания, Румъния, Чехия, Сърбия. . Д-р Живков е член на :Европейско Дружество по Лапароскопска Хирургия (EAES) Европейско дружество по Хирургична Онкология (ESSO) Българско Хирургично Дружество (БХД) Българско Дружество по Миниинвазивна хирурги .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *