Жена прегази куче в Сандански и избяга

Ученичка от Сандански чупи рекорди на матурите
June 17, 2018
Александър Манолев се срещна с ученици от 11-и клас в специалност Икономика и мениджмънт
June 18, 2018

На 15-ти юни през деня в квартал “Крайречен” в град Сандански жена прегази куче порода Хъски и избяга. Тази гледка разочарова живущите в квартала, както и присъстващите на случката.

“Днес, на улица в квартал “Крайречен” беше блъсната Дейзи – куче, порода хъски. Шофьорката буквално мина през Дейзи без да спре, без дори да спре за миг, за да види какво стана с милото куче. И така, кучето беше оставено в дъжда, в калта, виещо, скимтящо и вероятно умиращо. На място се отзова група от хора от близкото заведение и живущи в квартала. Една кола спря да измести животинчето (ето това бяха наистина добродушни хора). Обаче освен всичко това, един ветеринар от близката улица отказа да дойде на мястото. Е, кажете ми бе хора? Има ли капка състрадателност останала у нас? Не мисля. А за вас, Госпожо, и за всички като вас ще кажа: Всичко на този се връща. Връща се, може да не е на вас, но ще бъде на най-милото ви! Защото вие постъпвате така не само с животните, но и с хората.” сподели разочаровано момиче зрител на случката.

След като собствениците на кучето го завели на ветеринар, те били посъветвани да го приспят поради счупване на гръбнака на няколко места.

снимка: илюстративна от интернет

Leave a Reply

Your email address will not be published.