Есенни интересни занимания за малки и големи в Сандански

Сандански отбелязва 107 години от освобождението си с тържествена програма
October 3, 2019
Криминалисти откриха още 240 кг. канабис край Микрево
October 4, 2019

Есента е един от най-красивите сезони, който със своите цветове и багри ни вдъхновява да изразяваме своя талант под различна форма.

Във всяко училище на територията на Община Сандански има сформирани групи за занимания по интереси. Предлаганите извънкласни дейности по интереси подкрепят развитието на ключовите компетентности на учениците в областта на математиката, информатиката, природните науки и технологиите,  подпомагат професионалното ориентиране на учениците.

Дирекция „Образование, култура, спорт и социално дело“ ще даде възможност на учениците от учебните заведения да покажат представителни изяви на заниманията си по интереси, организирани в различни клубове.

За развитие на творческия потенциал на малки и големи, община Сандански организира есенна работилничка – „Занимания по интереси. Есенни интересни занимания за малки и големи в Сандански“. Тя ще се проведе на 11 октомври /петък/ на пл. „България“, където малки и големи ще пеят и творят. Ще можем да се докоснем до технологията на стъклопис, живопис, работа с хартия, фотография и пр.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *