Екшън! Бой във футболната среща между Лебница и Левуново

Емемейците от “Би Риал” с 12 медала от Републиканско
September 23, 2019
Деца предизвикаха пожар в с. Склаве, барака горя в с. Дамяница
September 24, 2019

Вчера се изигра футболната среща между “Орел” Лебница и Левуново от 3-ти кръг на Пета лига. Преди началото на срещата двата отбора показаха приятелски отношения, феърплей и професионализъм. С началото на двубоя отношенията между двата отбора се промениха изцяло, като този двубой се игра като на “живот и смърт”. Всяко едно единоборство се считаше за решаващо, а емоциите на терена надделяваха. Въпреки многото скандали, двата отбора показаха борбена игра.

В началото на срещата и двата отбора опитваха да се надлъгват, но така и нямаше резултат. Защитата и на двата отбора се оказаха по-силното място. Едва в средата на полувремето падна първото попадение за домакините, което бе реализирано от Боян Атанасов след точен удар от дузпа. До края на полувремето гостите атакуваха повече, но така и не изпратиха топката в мрежата.

Второто полувреме започна с феърплей, докато не се стигна до бой между всички футболисти на терена. След решение на опитният съдия Илия Илиев червени картони получиха Христо Велев и Атанас Дафинов.

В 80-та минута Николай Донушев оформи крайния резултат 2-0 след гол шедьовър.

До дни се решават и наказателните срещи на футболистите с червени картони.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.