Една малка звездичка има нужда от помощ, има нужда от светлина!

Запро Динев започна тренировки с Ботев Пловдив
November 15, 2018
Валентин Митрев стана световен шампион при ветераните
November 16, 2018

Здравейте, приятели!
Моля ви, със силата на майчината любов и мъка Ви моля, споделете нашия апел за помощ за спасяване зрението на малкото ни момиченце, на своята стена! Вие сте харесвано издание с многохилядни почитатели, така ще дадете възможност нашата молба за помощ да достигне до максимален брой хора с добри души и сърца!
Вярвам, че няма да останете безучастни и за пореден път ще ни подадете ръка, а аз Ви благодаря коленопреклонно!

Тони Михайлова

Малката Ани води най-тежката битка в своя невръстен живот – със смъртта на своите очички!
Застрашена да изгуби напълно светлината, малката Аничка прекарва голяма част от своето детство затворена в клиники, болнични стаи, подложена на безкрайни прегледи, медицински манипулации, купища изследвания, убождания, неимоверен шок и стрес, ежедневни болки и много, много страх и страдания! Ани безрезервно вярва, че ще се радва на своето детство, на весели детски игри, на безгрижни и слънчеви дни!
С Вашата подкрепа и безрезервна обич и вяра, както и с денонощните грижи и усилия на своето семейство, вярваме, че малката Звездичка отново ще замине за Русия за поредния курс от своето лечение!
Малкото детенце е изправено пред реалната опасност да изгуби своето зрение! Тя страда от рядко заболяване на съединителната тъкан, от което са ескалирали множество заболявания, като най-пагубното от тях е прогресиращата Атрофията на зрителните нерви и на ретините и на двете очички! Фондът за лечение на деца в чужбина отказа да финансира нейното лечение, а това означава, че Държавата я обрича на слепота!
Детето провежда лечение в руската клиника „Микрохирургия глаза имени Фьодорова“, където руските лекари се ангажират с лечението й и дават добра прогноза по отношението развитието на болестта!
Лечението се провежда на няколко отделни курса годишно, в зависимост от предписанието и състоянието на Ани, като за всеки един курс е необходима сумата от 6 000 евро!
Призоваваме всички добри хора, които желаят да бъдат ангели за Ани: Нека заедно подарим Светлината на малката Звездичка и запазим Слънцето за нея!
Благодарим Ви, скъпи хора с добри сърца!
Кампанията за набиране на средства за лечението на Ани остава валидна!
Поради спецификата на случая и сложното му протичане е наложително лечението да продължи за дълъг период от време.
Без Вашата помощ няма как да се справим!
Благодарим Ви за всичко!
Молим Ви, не оставяйте Ани и нейното семейство сами в битката…
Ако желаете да запазим малките светещи очички на Ани заедно, можете да подкрепяте кампанията чрез дарения по банков път:
Банка ДСК ЕАД
IBAN BG 33 STSA 93 00 00 11 23 84 01
BIC: STSABGSF
Основание за превода: Лечение на Ани Михайлова в чужбина

Или на:

PayPal account:
help_ani@abv.bg

или да подкрепите кампанията на

https://helpkarma.com/help/ani

За настоящата 2018 година са необходими 12 000 евро!

Вярваме, че заедно ще продължим!

Предстои поредния курс от лечението на малката Ани. В началото на януари тя отново трябва да постъпи в руската клиника „Микрохирургия глаза имени Фьодорова”, където ще бъде проведен нов, 14-дневен етап от нейното лечение, а разходите, свързани с това са неимоверни големи и непосилни… Благодаря ви страшно много! Бъдете здрави, щастливи и винаги, винаги позитивни!

Leave a Reply

Your email address will not be published.