ДОБРОТО ПОБЕДИ! Йоана пребори коварната болест

Полицията намери близо 6 тона канабис край с. Микрево
September 30, 2019
Сандански отбелязва 107 години от освобождението си с тържествена програма
October 3, 2019

Днес в социалната мрежа мрежа Фейсбук, Йоана Иванова от с. Яворница съобщи благата вест, че вече е излекувана от коварната диагноза саркома на Юинг. В битката за един усмихнат и щастлив живот се включиха стотици хора с благотворителни каузи и дарения.

Ето и какво написа щастливата Йоана: “Здравейте мили и добри хора. Днес искам да споделя с вас една много, ама много хубава новина за мен и моето състояние. Искам и да ви благодаря, затова че не спирате да ме подкрепяте. В клиниката в която се лекувам ми бе направен нов ЯМР за да се види какво е състоянието ми, дали има метастази, дали тумора е унищожен….
Е искам да извикам от радост и да ме чуе цяла България УРРРАААААА резултата е чудесен няма никакви метастази, лечението е напълно успешно. Толкова дълго чаках да чуя това, толкова нощи се молих на Господ и най накрая дойде и този ден в който лекарите ми съобщиха че болестта е стопирана. Продължавам с химиотерапиите в момента се провежда такава, предстоят ми и още четири нови, но ще издържа и тях. Много скоро ще се чуем отново, когато ще ви съобщя, че и последната химия е свършила и съм изписана здрава. Всичко това се случва благодарение на вас мои ангели, благодарение на вашата подкрепа. Няма да мога да се отблагодаря на всеки протегнал ми ръка, няма да мога дори да ви кажа лично в очите думичката ОБИЧАМ ВИ мои приятели. Но знам че ви има, знам че не ме оставихте в ръцете на съдбата, знам че благодарение на вас на мен и моето семейство ни предстоят много щастливи мигове. Прегръщам ви силно, благодаря че повярвахте в мен.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *