Джулиана Гани става преподавател във ВУЗ

80-годишна пенсионерка от Петрич даде 14 000 лв. на мним полицай!
August 22, 2018
Съпътстваща програма на “Пирин Фолк” с Вили Рай
August 22, 2018

Мис Силикон Джулиана Гани ще преподава мода от тази есен във Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите в Пловдив.

Красавицата ще води специален курс, в който ще дава съвети на студентите за мода и стайлинг. Тя ги насочва как да се държат пред камера. Освен че вече тръгва по пътя на академичната кариера, в момента Джулиана учи своето трето висше. Специалността е артмениджмънт.

“Джулиана Гани беше отговорна, съвестна и много добра студентка. Сега разбрах, че записва и магистратура. Аз лично не проявявам интерес към нейните проявления в силикона и шоуто, вероятно защото съм от по-консервативната генерация. Но не мога да си затворя очите за определен кръг млади хора, които симпатизират на такива звезди. По желание на студентите организираме извънаудиторни курсове по спорт, изкуства, мода, журналистика, песни и танци… Джулиана Гани е предложила да организира курс по „Мода“, потвърди за “Марица” ректорът на ВУАРР проф. Димитър Димитров.

Ще каня мои известни приятели, които ще споделят пред студентите своя опит. Надявам се часът ми да бъде интересен и посещаван, изрази надежди Джулиана Гани.

снимка: интернет

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *