Децата на Вихрен завършиха първи през зимния полусезон

Антъни на европейски финал
December 8, 2019
БМВ се преобърна край с. Железница
December 9, 2019

Децата на ФК “Вихрен” Сандански финишираха на първо място в “Областна футболна група ДЕЦА “А” 2005″ преди зимната пауза. Възпитаниците на Методи Тушев победиха “Мечетата” Петрич с 4-1 в последната среща за този полусезон. Резултатът бе открит от Илиян Димитров, който отбеляза невероятно попадение от над 20 метра с горна греда. До края на първото полувреме двата отбора показаха страхотна битка на терена.

В началото на второто полувреме домакините поведоха с 2-0, след попадение на Георги Хаджиев. Няколко минути по-късно гостите върнаха едно попадение. След страхотна игра на “Вихрен” в центъра на терена, се стигна и до трето попадение, което бе дело на Илиян Димитров. В края на срещата крайният резултат бе оформен от Жоро Кацаров.

След края на двубоя двата състава си пожелаха успех през пролетта.

“Тази победа се оказа изключително важна за нас. Децата се раздават на всяка тренировка, има още какво да учим. Също така има настроение в състава след обединението. Това бе едно правилно решение, което обедини футболните таланти на Сандански в един отбор. В тази възраст наблягаме на развитието и качествата, а резултатите са на по-заден план. Въпреки това децата показаха, че с труд всичко се постига. “Пирин” Благоевград загубиха в последната среща, което ни прави едноличен първенец с 25 точки.” сподели Методи Тушев, треньор на “Вихрен” Сандански набор 2005г.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *