Детска изложба в Сандански “Енергийната ефективност през детските очи”

Левски, ЦСКА и Славия научават първите си съперници в Лига Европа
June 20, 2018
Трагедия в Петричко след удар на мълния
June 20, 2018

Уникалната атмосфера на Епископска базилика – Сандански се превърна в художествена галерия. Община Сандански организира и показа изложба с детски рисунки на тема Енергийна ефективност. На събитието бяха изложени 140 творби на малки художници от детските градини в община Сандански (България) и община Ново село (Македония).

Посетителите се докоснаха до света на децата и тяхната представа за енергийната ефективност чрез техните художествени произведения.

На събитието, което  се организира като част от дейностите по проект с референтен № CB006.1.11.199 и наименование: „Енергийна ефективност с цел постигане на по-добра среда в детските градини“, който е съ-финансиран от Европейския съюз чрез Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Македония 2014-2020, CCI No2014TC16I5CB006, присъстваха деца от детски градини в град Сандански.

 

Тази публикация е направена с подкрепата на Европейския съюз, чрез Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България- Бивша Югославска Република Македония,  CCI No2014TC16I5CB006. Съдържанието на публикацията е отговорност  единствено на Община Сандански и по никакъв начин не трябва да се възприема като израз на становището на Европейския съюз или на Управляващия орган на Програмата.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *