Дария Симеонова: Често забравяме какъв дар е да бъдеш родител

Благоевград посрещна ученици от Испания и Италия
November 14, 2022
Автобус и джип катастрофираха на пътя за Рилския манастир, шестима пострадаха
November 15, 2022

Покрай излизането на филма „Майка“ и срещи с хора, всъщност си дадох сметка, че не мисля, че някой, който е бил участник в този филм е останал безразличен към историята, към това какво е да бъдеш родител, ако щете дори и несправедливостите в света.

Това каза в сутрешния блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“ Дария Симеонова, актриса, изиграла главната роля във филма „Майка“.

„Уроците са много на различни теми, аз със сигурност излязох по-благодарен, по-ценящ човек от този процес, даже си мисля, че и по-добър родител“.

Често забравяме какъв дар е това да бъдеш майка или баща, да бъдеш родител, допълни Симеонова.

„Според мен ще погледнем по един различен начин не само на родителството като мисия в живота, но и на това какво всъщност може да направи човек с една травма, защото моята героиня има травма.“

Доста голяма тема в нашето съвремие е какво прави стресът с живота, допълни актрисата.

„Всяка една травма, независимо какво се случва в живота на човека, всяка една травма може да бъде превърната в нещо прекрасно, ако си позволиш да откриеш къде да насочиш тази енергия“.

Моята героиня има желание да бъде родител, желание да дава на деца и тя открива най-прекрасният начин, по който да го прави, а именно да дава на деца в нужда, заяви Симеонова.

Leave a Reply

Your email address will not be published.