Гюров призна, че обсъждат и други имена за кандидат-премиер

Отлично представяне на Александър Александров -Сашко на Световното първенство по лека атлетика за атлети със синдром на “ДАУН” в град Нимбурк, Република Чехия!
June 30, 2022
Пиян водач катастрофира с триколка в Благоевград
June 30, 2022

Предстои да обсъдим на национален съвет други имена, различни от това на премиера в оставка Кирил Петков, за възможна кандидатура за премиер. Това каза председателят на парламентарната група на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров в ефира на Нова телевизия. Той добави, че в партията има много подготвени членове за поста. Попитан обсъждана ли е кандидатурата на Никола Минчев, Гюров заяви, че той със сигурност е изключително подготвен, а освен това е фигура, която се ползва с уважение в Народното събрание.

„Това не е пазар за булки и не може да се съобразяваме само с изискванията на коалиционните партньори. Трябва да направим разговор, който да е обединен около формула за управление и програма“, каза той. „Моето име не е обсъждано“, каза той и добави, че имат различни варианти.  На въпрос има ли вариант да върнат мандата, Гюров каза, че няма и ще използват даденото им време от една седмица да водят преговори за съставяне на правителство. Гюров коментира и изгонването на руски дипломати. „В докладите на ДАНС има конкретна информация за хора, които са работили против националния интерес и са били заплаха за националната ни сигурност“, каза той.

Leave a Reply

Your email address will not be published.