Гумаджия закупи златен медал от Атанас Свисов за благотворителна инициатива

Ученици от Кресна дариха 24 туби с капачки
January 22, 2020
Откраднаха пари от раница в Благоеград
January 24, 2020

dav

Известният гумаджия от гр. Кресна – Васил Христов закупи златният медал на Атанас Свисов от Световното първенство по ММА от 2017 година в Манама, Бахрейн. Днес лично Атанас връчи медала на Васил, като нарече медала си “Носител на доброто”.

“Този медал ти го закупи, но тази добрина няма цена. Бъди жив и здрав, както и цялото ти семейство. Нека този медал се превърне в “Носител на доброто”. Дано малката Никол да бъде силна и да успее да пребори коварната болест. Всички ние стискаме палци”, сподели Наско, когато връчи медала на Васил.

Васил закупи медала на стойност 400 лв. след търг в благотворителната група в подкрепа на Никол. Той се занимава всекидневно с личния си бизнес, който се намира на главен път Е-79 в гр. Кресна. Работата му не е никак лесна, но парите спечелени с труд са най-чисти.

“Купих този медал за да помогна на едно детенце отново да се радва на живота си. За какво са ни парите ако не виждаме детската усмивка рано сутрин? Нека повече хора отворим душите и джобовете си за да помогнем на малката Никол. Всички заедно ще успеем, защото има една поговорка “капка по капка вир става”. Пожелавам на малката принцеса да успее в тежката битка, а нашите молитви да стигнат до Бог, който да и помогне”, сподели Васко.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *