Град Кресна грейва на 7-ми декември

Рибен курбан за здраве на Никулден в Градево
December 4, 2018
Пускат АМ “Струма” между Сандански и Кресна до седмица
December 5, 2018

Коледната елха ще засияе празнично на площад “Кресненско въстание” на 07.12.2018 г., за да озари надеждите на гражданите на община Кресна за повече здраве, щастие и топлина през идващата 2019 г.

Вярвате ли в чудеса по Коледа ?

От общинската администрация в малката пиринска община и този път ще проявят своята доказана социална чувствителност и въпреки трудностите няма да оставят нито един жител на община Кресна, който е в затруднено положение, без специално внимание и грижа. Как ли ? Това е чудото на Коледния дух, който не просто минава от тук, а всяка година се излива като пълноводен поток, за да докаже народна мъдрост “Иди у богатия да се нагледаш, а у бедния да се наядеш”.

Е, Кресна си няма благодетели в Правителството и милиони в бюджета, че да ги раздава за щяло и нещяло, но в Кресна живеят ЛИЧНОСТИ със сърца за милиони, които винаги намират начин да засвидетелстват и грижа и внимание и синовна признателност, че и да направят празника истински!

Заповядайте на празничното запалване на Коледната елха на 07.12.2018 г. (петък), точно в 17:30 часа на площад “Кресненско въстание” !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *